Nyt projekt på facebook – Affiliatemarketing for de dovne!

Halløj og goddag! Her et lille indlæg ovre i iværksætterhjørnet.

Mine AdSense- og Affiliatesites

Jeg har et par AdSense- og Affiliatesites efterhånden, men ingen af dem er sådan rigtigt gennemførte, eller også har de rigeligt besøgende, men en super dårlig CTR – så alt i alt et lidt stillestående geschæft…

Affiliate på fjæsbogen

Nu har jeg så valgt at forsøge, at kaste mig ud i Affiliatemarketing på et facebooksite. For at lyde som en rigtig doven skid, så ville jeg gerne prøve at køre skidtet via markedsføring “udelukkende”, og dermed slippe for de for…bandede artikler, som jo gør sig gældende på et, hvad skal man sige, almindeligt Affiliatewebsite.

Som det nok tydeligt fremgår, så er jeg stadig ved at rulle igennem det første og dovne år som Affiliateentusiast, hvor al tiden så fint og sløset bliver brugt på at se podcasts, læse guides og det ene og det andet.

Anyway, det facebooksite, som jeg har valgt at gå i gang med, hedder Fitness Tilbud, og kan findes på facebook.com/FitnessTilbud.

Siden går selvsagt ud på, at jeg løbende holder øje med attraktive tilbud og rabatter på de forskellige webshops, som gør sig indenfor tøj, accessories og tilbehør med relevans til fitness generelt. Når jeg så støder på sådan et tilbud, smider jeg det simpelthen ind på mit facebooksite og ser hvordan det tager sig ud.

Jeg inviterede de første folk til siden i går, så ligger kun på 6 ‘Synes godt om’ indtil videre, men har alligevel præsteret at få 15-20 klik. Ingen konverteringer endnu, men det kommer forhåbentligt :).

Stay tuned

Jeg vil løbende komme med opdateringer her på bloggen, efterhånden som projektet (forhåbentligt) skrider frem.

Tak fordi du gad at læse med ;)!

-Mads

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *