Debutant i Affiliate DM 2013

Kort introduktion

Som så mange andre deltagere i dette års udgave af Affiliate DM kiggede jeg kun med fra sidelinjen sidste år. Jeg var mere end bare ny, da jeg faktisk ikke engang var begyndt på mit allerførste domæne førend konkurrencen allerede havde kørt i et par måneder.

Du kan se mit allerførste site her. Som Anders Matthesen ville have sagt; så fattede jeg kikkert og kyse af, hvad der gik for sig. Men det var et sjovt springbræt for mig, og jeg overvejer faktisk lidt at slette alt indhold på siden, og så bygge det op igen her i løbet af efteråret, da jeg faktisk godt kan lide domænenavnet. Da jeg lavede siden, foregik det lidt som en slags forsøgskanin for min brors serie af videoguides til, hvordan man laver et AdSensesite; Total Adsense Guide.

Jeg deltager i år med sitet Fitnessinfo.dk.

4 målsætninger for mig i Affiliate DM 2013

1. Jeg vil, for første gang, have et site, hvor jeg udgiver mindst 100 artikler.

2. Jeg vil sætte mig ordentligt ind i linkbuilding, da det ikke er noget der har sagt mig særlig meget tidligere.

3. Jeg vil tjene mindst 1000 kroner på mit site. Jeg tænker ikke på nogle konkrete beløb pr. måned, men jeg VIL over de 1000 kroner som et samlet minimum.

4. Jeg vil slå min bror, Sander, ;). Det bliver formodentligt meget svært af 2 basale grunde:

  1. Han har været i gamet meget længere end jeg selv, og har derfor en meget større bunke erfaringer.
  2. Sanders niche er mode til det kvindelige køn (læs: misbrugere af kreditkort) – You do the math.

Min strategi

For det første vil jeg holde de små korte, nærmest intetsigende produkt-artikler på et minimum, og derimod forsøge at lave så mange 1500-2000 ords-artikler med så godt og informativt indhold som muligt.

For det andet vil jeg holde mig selv til ilden, hvad angår skriveriet af artikler. Det “største” site, jeg tidligere har lavet, har kun 6.500 ord i samtlige artikler til sammen – og jeg som ellers syntes, jeg arbejdede længe og en hel del med det site (Mads ryster selvbebrejdende på hovedet). Mit deltagersite i Affiliate DM 2013 har allerede 11.000 udgivet ord, og det er jeg personligt allerede stolt over. Jeg bestræber mig på at udgive mindst 2000-3000 ord ugentligt; om det bliver fordelt på 1, 2 eller 3 artikler, det kommer naturligvis til at afhænge af emnerne.

For det tredje forsøger jeg mig, med dette site, for første gang ordentligt med et nyhedsbrev – man hører jo de kyndige snakke så godt om emailmarketing :P. Formlen er sat op; nu mangler jeg bare mine subscribers.

For det fjerde vil jeg holde mig lidt i skindet, hvad angår social media-marketing og linkbuilding, og vente med at sætte mig ind i linkbuilding og bygge links, samt evt. lave en facebookside til min hjemmeside, indtil jeg har et minimum af 20 GODE artikler på siden.

Og så glæder jeg mig ellers bare til at følge med i konkurrencen, og suge lige så meget ny viden og erfaring til mig, som jeg gjorde ved sidste års Affiliate DM.

God vind til alle deltagerne :)!

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *