En “op kl. 05:15-sommerferie” – Skønt!!

En anderledes sommerferie

Den 18. juni i sidste uge gik jeg på sommerferie. De fleste mennesker ville formodentlig associere dette med at sove længe(re) og dovne den. Jeg plejer ellers normalt også at falde under denne kategori, men ikke denne sommerferie…

I torsdags begyndte jeg at træne igen, sammen med min gode kammerat Mikkel. Jeg trænede for første gang 2-3 måneder sidste forår, men faldt beklageligvis af på den, da jeg kom hjem fra Roskilde Festival. Det får ikke lov at være tilfældet igen i år.

Ydermere forsøger jeg mig denne gang med konditionstræning ved siden af styrketræningen, hvilket jeg ikke rigtig følte trang til sidste år. Men jeg er overraskende nok allerede blevet helt hooked på mine morgenløbeture :)!

20 minutters løb

Mit første mål er, at kunne løbe i 20 minutter uden at gå. Torsdag i sidste uge løb jeg for første gang, og tilbagelagde 2,3 kilometer på de 20 minutter. Fredag blev det til 2,7 kilometer. Og i dag, tirsdag, prøvede jeg så igen, og pressede mig selv endnu mere, og nåede derved lige over de 3 kilometer på 20 minutter.

Der er stadig et pænt stykke vej til mit første mål, men det er skønt at se fremskridt – både hvad angår styrketræningen, men sandelig også med mine løbeture, som i dette tilfælde.

Eftersom Mikkel næsten lige er blevet far, og derfor gerne vil have eftermiddagene og aftenerne til rådighed til sin søn, besluttede vi at træne fra kl. 06:00-07:30 om morgenen, man-, tirs-, tors-, og fredag.

Op kl. 05:15

I dag er det 4. dag, at jeg er stået op kl. 05:15 – OG JEG KAN LIDE DET! For helvede det er skønt at kickstarte sin dag på en sådan frisk måde.

Hvis jeg skal proppe en bette pointe ind i dette indlæg, så vil det helt sikkert være, at jeg til fulde kan anbefale folk at prøve, at stå tidligere op end sædvanligvis (gerne så tidligt, at der stadig er dejligt stille og roligt udenfor), og få mere ud af dagen og dagslyset – Smag på maden, og se om du kan lide det ;)!

-Mads

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *